Beyoğlu'nda bir mekanda kadınlara sözlü taciz ve darp: Belediye başkanı olaya el attı

Beyoğlu'nda bir mekanda kadınlara sözlü taciz ve darp: Belediye başkanı olaya el attı
Beyoğlu Karaköy'de bara eğlenmek için giden 3 kadın mekan görevlilerin skandal teklifleriyle karşı karşıya kaldı. Mekandan ayrılmak isteyen kadınlar bu kez işletme sahibinin saldırısına uğradı.

Olay, İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir işletmede yaşandı. İddiaya göre üç kadın Beyoğlu Karaköy'deki bir bara gitti.

Mekanda oturan kadınlar bir süre sonra mekan görevlisinin “Yan masadaki erkekler sizden hoşlanmış, içki ikram etmek istiyorlar” şeklinde skandal teklifiyle karşı karşıya kaldı.

Durumdan rahatsız olmaya başlayan kadınlar ise bunun üzerine hesabı ödeyip mekandan ayrılmak istedi.

Ancak bu kez de mekanı terk etmek isteyen üç kadına olması gerekenden fazla hesap çıkarak 10 bin lira ödenmesi istendi. Üç kadın, hesabı fazla bulmalarına rağmen mekandan ayrılabilmek için 9 bin lira ödemeye razı oldular.

MEKAN SAHİBİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Fakat skandallar bununla da bitmedi. Hesabı ödemelerine rağmen mekandan ayrılmasına izin verilmeyen kadınların önleri mekan sahibi tarafından kesildi.

Yine sözlü tacizle karşı karşıya kalan kadınlara mekan sahibi tarafından "Oturun adamlarla işte, hesabı zaten az verdiniz, yollamam sizi..." denildi.

Bu sırada bir kadın mekan sahibinin saldırısına uğrayarak darp edildi. Saldırı anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yaşanan olayın ardından üç kadın mekandan ayrıldı.

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI: KONUYU ŞAHSEN TAKİP EDİYORUM

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, olayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, konunun hukuki ve idari süreçlerinin sonuna kadar takipçisi olacaklarını açıkladı.

Güney, "Beyoğlu kadınların özgürce ve güvenle yaşadığı, yaşayacağı, eğleneceği ilçedir. Öyle de kalacaktır. Konuyla ilgili hukuki ve idari süreçleri sonuna kadar takip edeceğiz, Kaymakamlığımız ve Emniyet güçlerimizle koordinasyon halinde bu rezaletin sorumluları hakkında gereğinin yapılmasını sağlayacağız. Konuyu şahsen takip ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.