Bakırköy zabıtası denetime çıktı

Bakırköy zabıtası denetime çıktı
​​​​​​​Bakırköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki kaldırım işgallerini sonlandırmak için çalışmalara başladı.

Nüfus hareketliliğinin en yoğun olduğu bölgede vatandaşların en çok şikayet ettiği konulardan olan kaldırım işgallerine karşı denetime çıkan Bakırköy Zabıtası, kaldırım ve yola bırakılmış masa, sandalye, levha ve duba gibi eşyaları kaldırdı.

Denetimlerin aralıksız devam edeceğini ifade eden Zabıta Müdürü Ahmet Keküllüoğlu, “Ekiplerimizle birlikte kaldırım işgaline yönelik denetimlerimize devam edecek, vatandaşlarımızın geçişini engelleyen hiçbir malzemenin kaldırım ve yol kenarlarında bulunmasına izin vermeyeceğiz. Kaldırımlar yayalarındır. Engelli, bebek arabalı yayalarımızın güvenliğini sağlamak ve yaşanabilecek olumsuzluklara engel olmak amacıyla denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Esnaftan anlayış bekliyoruz
Bakırköy’ün, sağlıklı, nitelikli, insana öncelik veren, kentlilerin yaşamını kolaylaştıran, sosyal, kültürel açıdan zenginleştiren olanaklar sunan bir kent yaşamına ulaşmasını öncelik olarak tutan Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun talimatı ile kent yaşamını garabete dönüştüren işgallerle ilgili çalışmalarına başladıklarını söyleyen Keküllüoğlu, “Yaya sirkülasyonunu engelleyen, kent estetiğini bozan, toplumun ortak kullanım alanlarının işgal edilmesinin ve yayaların kaldırımlarda yürüyemez hale gelmesinin önüne hep birlikte geçeceğiz. Konuyla ilgili esnafımızdan anlayış, vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. İlçe genelindeki tüm esnafın konuya duyarlı olmaları çağrısında bulunan Bakırköy Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Keküllüoğlu, “Bu konuda esnafımızın hassasiyet göstereceğine inanıyor, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın geçiş hakkıyla ilgili herkesi empati yapmaya davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.