Başkan Özdemir, İBB Başkanı İmamoğlu’nu ağırladı

Başkan Özdemir, İBB Başkanı İmamoğlu’nu ağırladı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’i ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimleri sonrasında yeniden başkan seçilen Abdullah Özdemir’e İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tebrik ziyaretinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’i makamında ziyaret etti. Başkan Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini ileten İmamoğulu; “Abdullah Başkanımıza, Bağcılar’da başarılı bir dönem geçirmesini diliyorum. İnşallah Bağcılar halkıyla birlikte, kendi yol arkadaşlarıyla üretecekleri hizmetlerin hem Bağcılar’a hem de İstanbul'a değer katmasını tabii ki istiyoruz ve diliyoruz.” diye konuştu.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise makamında ağırladığı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaretine ilişkin duygularını şu sözlerle ifade etti: “Teşekkür ediyoruz nazik ziyaretiniz için. Yeni dönem inşallah İstanbul'umuza da ilçelerimize de hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımızın hem sizlere hem bizlere yüklemiş olduğu önemli bir sorumluluk söz konusu. Bu anlamda ilçe belediyelerimizin, Büyükşehir Belediyemizin ortak çalışmalar yapması çok önemli ve kıymetli. Bağcılar halkımızın bize yüklediği sorumluluk özelinde büyük beklentileri var. Bir diğer taraftan da tabii ki Büyükşehir Belediyemiz nezdinde de sizlerden önemli beklentileri söz konusu. İnşallah bu toplantılarımızın sonuçları hayata geçeceğini ve Bağcılar halkına katkı sunacağını temenni ediyoruz. Teşekkür ediyoruz. Ayaklarınıza sağlık.”

İmamoğlu ile Özdemir beraberlerindeki heyetlerle birlikte ortak masa toplantısı yaparak görüşmeye devam etti. Toplantıda ilçenin sorunları ve çözüm yolları ele alındı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.