223 bin fide dağıtıldı

223 bin fide dağıtıldı
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü'nün Sayalar Mahallesi'nde düzenlediği kırmızı biber fidesi dağıtım programına katıldı. Program kapsamında, ilçedeki kadın çiftçilere 223 bin kırmızı biber fidesi dağıtıldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü'nün Sayalar Mahallesi'nde düzenlediği kırmızı biber fidesi dağıtım programında konuştu. Kadın çiftçilerin üretimdeki önemine vurgu yapan Balcıoğlu, “Kadın çiftçilerimiz, tarım sektöründe önemli bir yere sahiptir ve onların emekleri, ilçemizin tarımsal üretimine büyük katkılar sağlamaktadır. Silivri Belediyesi olarak, kadın çiftçilerimizin her zaman yanında olacağız ve onlara gereken desteği sağlayacağız" dedi.

Peşkeş çekilmeyecek

Tarımın, Silivri'nin kalbinde yer alan en önemli sektörlerden biri olduğunu belirten Balcıoğlu, "Silivri’nin bereketli topraklarını en verimli şekilde kullanarak, ilçemizi tarım ve hayvancılık üssü haline getirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" ifadelerini kullandı. Tarım alanlarının korunacağını ve ranta, talana ve betona kurban edilmeyeceğini vurgulayan Başkan Balcıoğlu, bu toprakların gelecek nesillere en iyi şekilde aktarılacağını belirtti.

Kendime borç biliyorum

Bora Balcıoğlu, Silivri'de sürdürülebilir tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin desteklenmesi için kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde birçok projeye imza attıklarını ve bu projelerde Silivri’nin önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Balcıoğlu, "Ekrem Başkanımız kendini İstanbul’un Muhafızı olarak tanımlıyor. Bende Silivri'nin muhafızı olarak, tarım alanlarımızı koruma ve geliştirme sorumluluğunu kendime borç biliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.