Tramvay hattında klimalar su akıttı, aracın içi göle döndü!

Tramvay hattında klimalar su akıttı, aracın içi göle döndü!
İstanbul'da aşırı sıcak hava nedeniyle toplu taşımalarda kullanılan klimalarda arıza meydana geldi. Klimadan akan su tramvayın içini sırılsıklam etti.

İstanbul'da sıcak hava vatandaşları bunaltırken toplu taşıma araçlarında da klima kullanımının zorunlu olması nedeniyle kimi zaman bazı problemler yaşanabiliyor.

Bugün öğle saatlerinde İstanbul'da en çok kullanılan toplu taşıma araçlarından olan T1 Bağcılar - Kabataş tramvay hattında klimaların sürekli çalışması nedeniyle arıza yaşandı.


Klima arızası araç içini sırılsıklam etti

T1 Bağcılar - Kabataş tramvay hattındaki bir araçta yaşanan olayda klimaların üzerinden akan su, araç içinde damlamaya başladı. O anlarda klimalardan gelen su nedeniyle tramvayın iç kısmı kısa sürede ıslandı. Vatandaşların araç içinde hareket etmesiyle birlikte zeminde çamur oluştu.

Bazı vatandaşlar fazla suyu emmesi için tramvayın içerisine karton ambalaj koyarak çözüm bulmaya çalıştı. Vatandaşlar ıslak zeminli tramvayda yolculuk ederken yaşanan o anlar ise bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.