Bakan Yerlikaya paylaştı: Trafikte tartıştığı sürücüyü tekmeyle bayıltıp kaçan saldırgan yakalandı

Bakan Yerlikaya paylaştı: Trafikte tartıştığı sürücüyü tekmeyle bayıltıp kaçan saldırgan yakalandı
İstanbul Bağcılar'da trafikte tartıştığı sürücünün kafasına tekme atarak bayıltan saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, trafikte tartıştığı sürücüyü darp eden şahsın Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü 100.Yıl Kemalpaşa Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Bağcılar'da trafikte seyir halindeki iki otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıkmış ve sözlü tartışma bir anda şiddetlenerek kavgaya dönüşmüştü.

Taraflardan biri otomobilinden inerek aracından inmeyen şoföre açık olan camdan peş peşe yumruk atmaya başlamasının ardından araçtan inmeyen sürücü kendisini darp eden şahıstan otomobiliyle uzaklaşma çalışmıştı.

Ancak kısa süre sonra aracını durduran şahıs, tartıştığı sürücüye yönelirken dengesini kaybederek yere düşmüştü. Hemen sonrasında ise durumu fırsat bilen saldırgan şahsın kafasına tekme atarak bayılmasına neden olmuştu.

Gözaltına alındı

Bakan Yerlikaya, sosyal medyada yer alan ve trafikte tartıştığı sürücüyü darp eden şahısla ilgili görüntülerin Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından incelendiğini ve saldırıya uğrayan şahsın O.K.; şüpheli şahsın ise E.C. olduğu tespit edildiğini kaydetti.

Yerlikaya açıklamasının devamında şüpheli şahıs E.C. hakkında daha önce de çeşitli suçlarından işlem yapıldığı belirlendiğini ifade ederken şahsın yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.

Darp edilen şahsın tedavisi devam etmekte olduğu bilgisi de paylaşımda yer aldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Emre Kulcanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.