İstanbul'da trafikte tartışma: Kavgayı ayırmak isteyen şahıs krikolu saldırgana kafa attı

İstanbul'da trafikte tartışma: Kavgayı ayırmak isteyen şahıs krikolu saldırgana kafa attı
İstanbul Pendik'te trafikte iki sürücü arasından yol verme nedeniyle tartışma çıktı.

Olay, İstanbul'un Pendik ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde ilerleyen iki araç sürücüsü bir anda kendilerini sözlü tartışma içerisine girerken buldu.

Tartışmanın şiddetlenerek kavgaya dönüştüğü ortamda iki sürücü de araçlarından indi. Ancak taraflardan biri eline aldığı kriko ile tartıştığı sürücüye saldırmaya çalıştı.

Tartışmada şiddete başvuran şahsa karşı soğukkanlılığını koruyan ve sözlü diyalogu sürdüren şahıs, saldırgan adam tarafından aracın kapısına sıkıştırıldı. O anda yaşanan beklenmedik gelişme tartışmanın seyrini değiştirdi.

Kafa atarak yere düşürdü

Kavgaya tanıklık eden ve ayırmak için girişimde bulunan bir vatandaş, tartıştığı sürücüye kriko ile saldıran şahsı kafa atarak yere düşürdü. Başına aldığı darbe ile sersemlik yaşayan saldırgan, kendisine kafa atarak yere düşmesini sağlayan adamın peş peşe yumruklu saldırısına maruz kaldı.

Ancak o anda tartıştığı sürücünün daha fazla dayak yemesine izin vermeyerek müdahalede bulunan şahıs, kafa atan vatandaşı uzaklaştırmaya çalıştı.

Çevredekilerin de araya girmesiyle krikosu elinden alınan şahıs ve diğer taraflar ayrılmasıyla kavga son buldu. O anlar bir vatandaşın cep telefon kamerasına saniye saniye kaydedildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Emre Kulcanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.