AK Partili Bayram, Navasartyan Yaz Festivali'ne katıldı

AK Partili Bayram, Navasartyan Yaz Festivali'ne katıldı
AK Partili Serkan Bayram, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak II Maşalyan ev sahipliğinde düzenlenen Navasartyan Yaz Festivaline katıldı

Kınalıada’daki Navasartyan Yaz Festivali, Türkiye Ermenileri 85. Patriği Sahak II. Maşalyan ev sahipliğinde gerçekleşti.

Her yaştan sporcuyu bir araya getiren Kınalıada’daki Navasartyan Yaz Festivali'nde Türkiye-Venezuela Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram da katılım gösteren isimler arasında yer aldı.

Gecenin sonunda Navasartyan Yaz Festivali’nde dereceye giren takım ve sporcular kapanış töreninde kupa ve madalyalarını AK Partili Serkan Bayram'ın elinden aldı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bayram, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

Türkiye Ermenileri Patriği Sahak II Maşalyan ev sahipliğinde düzenlenen Navasartyan Yaz Festivaline katıldık. Birbirinden yetenekli gençlerimize kupalarını ve ödüllerini verdik. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.