AJet’te rötar krizi! Uçaktaki yolcu çileden çıktı, kabin görevlilerine isyan etti: 'Benim anam öldü...'

AJet’te rötar krizi! Uçaktaki yolcu çileden çıktı, kabin görevlilerine isyan etti: 'Benim anam öldü...'
Münih'ten Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçuş gerçekleştirecek AJet'te rötar krizi bir yolcuyu çileden çıkartırken o anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Türk Hava Yolları’na ait bölgesel havayolu şirketi AJet yeni bir rötar kriziyle gündeme geldi.

Türk Hava Yolları'nın Anadolu Jet’i AJet Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi (AJet) adıyla hizmet vermeye başlamasının ardından AJet'te saatlerce süren rötar skandallarının ardı arkası kesilmiyor.

Bu kez de Münih'ten Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçuş gerçekleştirecek AJet'e ait uçak 2,5 saat rötar yaptı. Yaşanan gecikme yolcuları sinirlendirirken bir yolcu ise yaşanan duruma isyan etti.

Kabin görevlisiyle tartışmaya giren adam, annesinin öldüğünü ve cenazeye gittiğini söyledi. Annesinin ölmüş olmasının yarattığı acı ve üstüne de saatlerce süren gecikme yaşanınca yolcu çileden çıktı.

Fiziksel temasın da yaşandığı tartışmada bir süre daha adam, kabin görevlisine gecikme nedeniyle yaşanılan duruma tepkisini göstermeyi sürdürdü.

Yaşanan gergin dolu dakikalar bir başka yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken orada aynı mağduriyeti yaşayan diğer yolcular ise tartışmayı izlemekle yetindi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.