15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde sürücülerin tehlikeli inatlaşması

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde sürücülerin tehlikeli inatlaşması
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde iki araç sürücüsü arasında yol verme nedeniyle başlayan tartışma inatlaşmaya dönüştü. İki sürücü arasındaki inatlaşma trafikteki diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, sabah saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişte meydana geldi. İddiaya göre iki sürücü birbirine yol vermeyince aralarında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede inatlaşmaya dönüştü.

Sürücülerden biri hızla sağ şeritten sol şeride geçerek trafikte ilerleyen sürücülerin can güvenliğini tehlikeye attı. Sol şeritte ilerlediği sırada diğer aracın önüne geçen araç trafik güvenliğini de riske attı. Sürücülerin trafikteki tehlikeli inatlaşması başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde birbirleriyle inatlaşan sürücülerin trafikte hızlı bir şekilde ilerlediği ve birbirlerine yol vermediği anlar görülüyor.

Trafikte tehlikeli hareketler sergileyerek hem kendi hayatlarını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan sürücüler bir süre trafikte ilerledikten sonra gözden kayboluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.