Mustafa Sarıgül'den yeni açıklama: 'Tam bir alçaklık, gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkacak'

Mustafa Sarıgül'den yeni açıklama: 'Tam bir alçaklık, gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkacak'
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'den sosyal medyada infial yaratan kendisine ait olduğu iddia edilen videoya ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen ve sosyal medyada dolaşıma sokulan video gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medyada dolaşıma giren videoda iki erkeğin cinsel ilişkiye girdiği anlar yer alırken videodaki kişilerin Sarıgül ve koruması olduğu iddia edildi. Öte yandan videoyu paylaşan hesap Sarıgül'ün odasına oğlu Emir Sarıgül tarafından gizli kamera konduğunu öne sürdü.

İddialar gündemin seyrini bir anda değiştirirken Mustafa Sarıgül sosyal medya hesabından konuya dair ilk açıklamasında hakkında yayımlanan videonun montaj, şantaj ve tehdit içerikli olduğunu söyledi.

İddiaları yalanlayan Sarıgül, kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağını belirterek "Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız." ifadelerini kullandı.

Sarıgül'den yeni açıklama: Tam bir alçaklık

Ardından yeni bir açıklama yapan Sarıgül, 'Tam bir alçaklık' notuyla "50 yıllık siyasi hayatımda çok zorluklarla, engellerle karşı karşıya kaldım. Ama böylesine bir kahpelikle böylesine aşağılık bir olayla karşılaşmadım. Gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkacak. Şunu bilmenizi isterim ki vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yüzde yüz yenecek." paylaşımını yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.