Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a olay yaratan "Tosun Paşa" videosu! Sosyal medya sallandı

Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a olay yaratan "Tosun Paşa" videosu! Sosyal medya sallandı
Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye geçen başarılı futbolcu Cenk Tosun, çubuklu forma ile ilk kez görüntülendi. Fenerbahçe'den "Tosun Paşa" temalı video ile Cenk Tosun'un transferi duyuruldu.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Cenk Tosun, transfer sürecinin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe ile anlaşarak sarı lacivertli ekibe dahil oldu. Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye geçişi birçok Beşiktaş taraftarını üzmüş olsa da Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından paylaşılan "Tosun Paşa" videosu ise sosyal medyada oldukça ses getirdi.


Fenerbahçe'de "Tosun Paşa" dönemi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, tranfer sürecinde Cenk Tosun ile anlaşma yapıldığını duyurmasının ardından gözler Cenk Tosun'un çubuklu formayı giyeceği ana çevrilmişti. Milyonlarca taraftar Cenk Tosun'un Fenerbahçe ekibine dahil olmasının sevincini yaşarken Fenerbahçe'nin sosyal medya hesapları üzerinde Cenk Tosun'lu "Tosun Paşa" videosu geldi.

33 yaşındaki Cenk Tosun, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalamasının ardından esprili bir dille Yeşilçam'ın efsanevi filmi Tosun Paşa'ya atıfta bulunarak sarı lacivertli ekip arkadaşlarıyla bir video çekti.

anyconv-d2ac.webp

"Kadıköy'deki gollerime Fenerbahçe forması ile devam edeceğim"

Fenerbahçe'nin resmi sosyal medya hesaplarından yayımlanan videoda yeni transferi Cenk Tosun'a futbolcu arkadaşları Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci "Hababam Güm Güm Güm.. Kadıköy'deki gollerime Fenerbahçe forması ile devam edeceğim" yazılı bir kağıt uzatır. İmzayı atan Cenk Tosun'a arkadaşları fes takarak "Ailemize hoş geldin Tosun Paşa" mesajı verildi.


Tosun Paşa videosu kısa sürede en çok izlenenler arasında yerini alırken, birçok Beşiktaş taraftarı ise çekilen videoya tepki gösterdi. İşte Cenk Tosun'lu "Tosun Paşa" videosu...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.