Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu savundu: Gönlüm razı değil!

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu savundu: Gönlüm razı değil!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili ortaya atılan "dış güçlerin adamı" sözlerine sessiz kalmadı. İnce, Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğunu ve yapılan hakaretleri kınadığını belirtti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son günlerde CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ortaya atılan iddialar hakkında ilk kez konuştu.

İnce, Cumhuriyet Halk Partisi'nde bulunduğu dönemde "Kılıçdaroğlu ile parti içinde mücadele etsem bile en kızgın olduğun dönemde kendisine hakaret etmedim. Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik 'Sarayın Adamı' sözlerinin söylenmesine gönlüm razı değil" ifadelerini kullandı.


Gazeteci Fatih Altaylı Youtube kanalında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik söylediği sözler gündemde sıcaklığını korurken Altaylı ve Kılıçdaroğlu cephesindeki gerginlik sürüyor. Kılıçdaroğlu'na yönelik ortaya atılan "dış güçlerin adamı" iddialarının üzerine eski CHP'li Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'de konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

kemal-kilicdaroglu-ve-muharrem-ince.jpg

Kılıçdaroğlu'na söylenen bu sözleri kınıyorum

Muharrem İnce, CHP'de bulunduğu dönemde Kılıçdaroğlu ile yaşadıkları anlaşmazlıkların olmasına rağmen yanında olduğunu ve iddia edilen bu sözleri kınadığını dile getirdi. İnce; "En kızgın olduğum dönemde bile kendisine hakaret etmedim. O da bana etmedi. Kemal Kılıçdaroğlu'na atılan 'Sarayın adamı' sözlerinin söylenmesine gönlüm razı değil. Yapmayın beyler!" ifadelerini kullandı.


İnce'nin X hesabından yaptığı açıklamalarının tamamı ise şöyle; "Kemal Kılıçdaroğlu sarayın veya dış güçlerin adamı değildir.
13 yıl CHP Genel Başkanlığını yapan, türlü tehditlere ve hakaretlere maruz kalan, gücü yettiğince mücadele eden bir kişiye bugünlerde yapılan hakaretleri kınıyorum. Kemal Bey ile parti içinde mücadele ettim, siyasi olarak bir çok stratejik hata yaptığını ifade ettim. Etrafını yanlış insanların sardığını, yanlış yönlendirildiğini bana karşı da çok yanlışlar yapıldığını söyledim. En kızgın olduğum zamanlarda bile kendisine hakaret etmedim. O da bana hakaret etmedi. Yıllardır çantasını taşıyan, yalakalıkta kimseye fırsat vermeyenlerin şimdi vurun abalıya korosunda yer alması en hafif tabirle ayıptır. Yapmayın beyler!

Her ne kadar “Saraya giden CHP’li” iftirası ve diğer tüm iftiralar bana atılırken beni savunmamış olsa da, Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “Sarayın Adamı” sözlerinin söylenmesine gönlüm razı değil. Ben doğruyu bilir, doğruyu konuşurum. Delikanlılık biz de kalsın."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.