Fulya Öztürk saldırıya mı uğradı? Lübnan'da saldırıya uğradığı söylenen Fulya Öztürk'ün durumu nasıl?

Fulya Öztürk saldırıya mı uğradı? Lübnan'da saldırıya uğradığı söylenen Fulya Öztürk'ün durumu nasıl?
İsrail'in, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'a yönelik bir hava saldırısı düzenleyerek Nasrallah'ı öldürmesi sonrası Lübnan'da da olaylar sürüyor. Olayları takip için Lübnan'a giden gazeteci Fulya Öztürk'ün saldırıya uğradığı haberleri gündeme geldi.

Son olarak İsrail, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah için bir hava saldırısı düzenleyerek Nasrallah'ı öldürmüştü. Olay sonrası global haber kaynakları ve dünya genelinin gözü bir anda Lübnan'ın başkenti Beyrut'a çevrildi.

Bu esnada İsrail, Beyrut'taki saldırılarını yoğunlaştırdı. Ayrıca, uluslararası basın da bölgedeki gelişmeleri yerinde takip etmek amacıyla bölgeye pek çok gazeteci gönderdi. Peki ülkemizden olay yerine giden gazetecilerden Fulya Öztürk saldırıya mı uğradı?

FULYA ÖZTÜRK SALDIRIYA MI UĞRADI?


CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, son olarak Beyrut'un sokaklarında canlı yayın yaparken zor anlar yaşadı. Kameramanıyla beraber yayın için hazırlık yapan isim, bölgede bulunan bir kişi tarafından saldırıya maruz kaldı.

Olay yerindeki görüntülerin alınmasını istemeyen kişi, öncelikle kamerayı düşürmeye çalıştı ve ardından ekibe müdahalede bulundu. Öztürk ve ekibi ise saldırıyı durdurmaya çalıştı. Öztürk ve ekibin sağlık durumunun iyi olduğu biliniyor.

LÜBNAN'DA SON DURUM NE?


Son olarak İsrail ordusu, Suriye ile Lübnan arasında bulunan, Şam'ın güneyindeki Cdeydit Yabus Sınır Kapısı'na yönelik bir hava saldırısı düzenledi.

Bunun yanı sıra yerel kaynaklardan öğrenilen bilgilere göre, İsrail'in savaş uçakları bu stratejik sınır kapısını hedef aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.