Fethullah Gülen öldü mü, nasıl öldü? Fethullah Gülen kimdir, nereli ve kaç yaşında öldü?

Fethullah Gülen öldü mü, nasıl öldü? Fethullah Gülen kimdir, nereli ve kaç yaşında öldü?
Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in hayatını kaybettiği haberi sonrası pek çok kişi "Fethullah Gülen öldü mü, nasıl öldü?" sorularını merak ediyor. Peki Fethullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen kimdir, nereli ve kaç yaşında öldü?

Gündeme gelen haberlerden sonra pek çok vatandaş "FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü?" sorusunu sorguluyor. Son dönemde sağlık sorunları yaşamakta olan Fethullah Gülen'in yeğeninden konu hakkında yeni bir bilgi geldi.


FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ?


FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü haberi bugün gündeme geldi. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, CNN TÜRK canlı yayınında Gülen'in ölümü haberinin Ankara'ya teyitli şekilde ulaştığını ifade etti.

adsiz-tasarim-10.png
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in son dönemde sağlığının sıkıntılı olduğu biliniyordu.

Fırat, Gülen'in sağlığı hakkında "Son dönemde sağlığı son derece sıkıntılıydı. Hem böbrek yetmezliği ve şeker hastalığının yanı sıra ayrıca demans vardı. Kendisiyle ilgili ilk kez örgüt içindeki kavgayı ekrana getirmiştik. Avrupa ve Amerika ekibi arasında para kavgasından dolayı; Gülen'in Pensilvanya'dan çıkarıldıktan sonra sağlığının kötüye gittiği bilinen bir gerçek" şeklinde konuştu.


FETHULLAH GÜLEN KİMDİR?


27 Nisan 1941 tarihinde dünyaya gelen Gülen, Erzurum'da dünyaya gelmiştir. Gülen'in babası Ramiz Gülen cami imamı, annesi Refia Gülen ise ev hanımıdır.

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen, 1999 yılından beri yaşamakta olduğu Pensilvanya’daki çiftliğinden alınarak Nisan ayında götürüldüğü yeni evinden çıkarken kameralar tarafından görüntülenmişti.

Gülen’in, FETÖ'nün merkezi olarak bilinen Saylosburg kasabasındaki Chestnut Retreat Center’a yaklaşık 12 dakika uzaklıktaki “260 Kennel Road, Saylorsburg, PA 18353” adresinde yer alan büyük bir evde kalıp burada yaşadığı öğrenilmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.