Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında soruşturma başlatıldı

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında soruşturma başlatıldı
Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu hakkında "hayasızca hareketler" suçundan resen soruşturma başlatıldı

'Kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlarından hakkındaki soruşturma nedeniyle tutuklanan ve avukatlarının yaptığı başvurunun ardından 9,5 ay sonra tahliye edilen Dilan Polat gündeme gelmeye devam ediyor.

Sosyal medya paylaşımlarını azaltacağını söyleyen ancak sonrasında kararından vazgeçen Dilan Polat hayatına kaldığı yerden devam etse de bazı tutum ve davranışlarıyla gündemde kalmayı başarıyor.

Son olarak Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun sosyal medyada yayınlanan Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında dudak dudak öpüştüğü anlar çok sayıda sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekmişti.

dilan-polat.webp

"HAYASIZCA HAREKETLER" SUÇUNDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun sosyal medyada yayınlanan Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında çekilen görüntülerine ilişkin harekete geçti.

Başsavcılık, Polat ve Doğu hakkında "hayasızca hareketler" suçundan resen soruşturma başlattı.

Dilan Polat, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesinde "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme" ile "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında 19 Ağustos'ta tahliye olmuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.