Yarın okullar tatil mi oldu? 2 Ekim Zonguldak ve Bartın'da okullar tatil edildi mi? Yarın okul var mı?

Yarın okullar tatil mi oldu? 2 Ekim Zonguldak ve Bartın'da okullar tatil edildi mi? Yarın okul var mı?
Meteoroloji son olarak Batı Karadeniz'e sarı kodlu uyarıları yayınlamıştı. Hava durumu sonrası okulların bazı illerde tatil olup olmadığı merak ediliyor. Peki yarın okullar tatil mi oldu? Zonguldak ve Bartın'da okullar tatil edildi mi?

Bazı illerde yağışların devam etmesi nedeniyle okulların tatil olup olmadığı gündeme geldi. Meteoroloji'nin yayınladığı son hava durumu tahminlerine göre Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli sağanak yağışlar görülecek. Peki okullar tatil mi edildi? Zonguldak ve Bartın'da okullar tatil edildi mi?

ZONGULDAK VE BARTIN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Yapılan hava durumu uyarıları sonrası okulların tatil edildiği il ve ilçeler merak edilmeye başlandı. 1 Ekim 2024 Salı günü için Bartın, Zonguldak ve Kastamonu'da okullar tatil edilmişti. Yine bu illerde çarşamba günü de okulların tatil edilip edilmediği, veli ve öğrenciler tarafından araştırıp sorgulanıyor. Fakat henüz eğitim öğretime ara verildiği hakkında yeni bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili yeni bir açıklama geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.


Zonguldak Valiliği yağışlar nedeniyle, toplantı düzenlemiş ve yapılan toplantı sonrası açıklama yapılarak "İlimizde devam eden yoğun yağışlar nedeniyle, Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, yağışların oluşturduğu riskler ve bu doğrultuda alınacak tedbirler detaylı bir şekilde ele alındı. Afetlere Müdahale Genel Müdürü Dr. Sadi Ergin’in de katıldığı toplantıda, sahada yapılan çalışmalar değerlendirildi." denilmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.