KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman? 2024 KPSS ortaöğretim (Lise) sınavı bu hafta mı?

KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman? 2024 KPSS ortaöğretim (Lise) sınavı bu hafta mı?
KPSS ortaöğretim sınav yerleri adaylar tarafından sorgulanıyor. Peki KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman, bu hafta mı gerçekleşecek?

KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi sorgulama yöntemi merak ediliyor. Sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından erişime açıldı. KPSS 2024 Ortaöğretim (Lise) geç başvuruları 15 Ağustos'ta sonlanmıştı. Başvuruların sona ermesinin ardından gözler sınav tarihine çevrildi

Son olarak 2022 yılında gerçekleştirilen KPSS sınavının geçerlilik süresi ortaöğretim düzeyindeki adaylar için 2024 senesinde gerçekleştirilecek olan sınavların sonuçları açıklandığında sona erecek. Bu sebeple kamu kurum ve kuruluşlarının B Grubu Kadrolarına atanmak için tercih gerçekleştirmek isteyen adayların söz konusu sınava kesinlikle girmeleri gerekiyor.


KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV YERLERİ SORGULAMA


15 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşecek olan 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim sınavına katılım sağlayacak olan adayların, sınava girecekleri bina veya salonlara atanma işlemleri gerçekleştirilmiştir.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisinin bulunduğu belgeyi yani Sınava Giriş Belgesi’ni ise, 5 Eylül 2024 tarihinde saat 11.00'den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr resmi adresi üzerinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle alabilecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.