Yankı Erel 76. TED Open’da şampiyon!

Yankı Erel 76. TED Open’da şampiyon!
Milli tenisçi Yankı Erel, Istanbul Challenger 76. TED Open'da çiftlerde şampiyon oldu. Yankı, bu şampiyonluğa ulaşan ilk Türk raket oldu.

MİLLİ tenisçi Yankı Erel, Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü'nde bu sene 76'ncısı düzenlenen Istanbul Challenger TED Open'da çiftlerde şampiyonluğa ulaştı. Yankı çiftlerde şampiyon olarak bu turnuvada şampiyonluğa ulaşan ilk Türk raket oldu.

Istanbul Challenger TED Open'da çiftler finali bugün yapıldı. Yankı Erel/Aleksandre Bakshi ikilisi, Danimarkalı August Holmgren/Johannes Ingildsen çiftini 7-6, 7-5 mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Yankı, ayrıca bu turnuvayla Challenger düzeyinde ilk şampiyonluğunu da kazandı.

TEKLERDE FİNAL HEYECANI YARIN

QNB Finansbank Istanbul Challenger 76. TED Open'ın tekler kategorisinde ise son şampiyon ve bir numaralı seri başı Damir Dzumhur ile 5 numaralı seri başı Hamad Medjedovic kupayı kaldırmak için yarın 15.00'te korta çıkacak. Tekler finalinden önce kura atışını Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'un yapacağı Mansour Bahrami/Younes El Aynaoui gösteri maçı saat 13.00'de başlayacak.

Yankı Erel Istanbul Challenger 76. TED Open’da çiftlerde şampiyon!

Yankı Erel Istanbul Challenger 76. TED Open’da çiftlerde şampiyon!

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.