Tuğberk Tanrıvermiş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımda, biyografi?

Tuğberk Tanrıvermiş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımda, biyografi?
Avusturya ekibini çalıştırmaya başlayan Fatih Terim’in ve Galatasaray’ın eski yardımcı antrenörü Tuğberk Tanrıvermiş’in kim olduğu araştırılıyor.

Galatasaray’da ve Fatih Terim’in ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapan Tuğberk Tanrıvermiş, Avusturya 2. Lig ekibi SKN St. Pölten’in başına geçti. Haberin duyulmasının ardından futbolseverler Tuğberk Tanrıvermiş’in kariyerini, çalıştırdığı takımları ve biyografisini araştırmaya başladı. Peki Tuğberk Tanrıvermiş kimdir? İşte yanıtı…

362025.webp
Tuğberk Tanrıvermiş Galatasaray'da uzun yıllar farklı görevlerde çalıştı

Tuğberk Tanrıvermiş kimdir, hangi okuldan mezun?

Genç spor adamı Tuğberk Tanrıvermiş Türk teknik direktördür. Tanrıvermiş son olarak Avusturya 2. Lig ekibi SKN St. Pölten’in başına geçerek ismini duyurdu. Lise eğitimini Avusturya Lisesi’nde tamamlayan Tanrıvermiş lisans eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi’nde bitirdi.

tugberk-tanrivermis-avrupa-takiminin-basina-gecti-17911517-8367-m.webp
Tuğberk Tanrıvermiş, Avusturya 2. Lig ekibi SKN St. Pölten’in başına geçti. (Kaynak: Twitter)

Tuğberk Tanrıvermiş kaç yaşında, nereli, doğum tarihi ne?

Genç teknik direktör Tuğberk Tanrıvermiş 3 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 35 yaşındaki antrenör terazi burcu.

kapak-155618.jpg
Tuğberk Tanrıvermiş Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını üstlendi

Tuğberk Tanrıvermiş hangi takımlarda çalıştı?

Denizlispor ve Kayseri Erciyesspor gibi kulüplerde çalıştıktan sonra 2014 yılında Galatasaray’da analist olarak göreve başlayan Tuğberk Tanrıvermiş, 2017-2018 sezonunda sarı-kırmızılı takımda Igor Tudor ve Fatih Terim’in yardımcılığını üstlendi. 2021-2022 sezonunda başka İtalyan ekibi SpeziaU19 takımını çalıştırmaya başlayan teknik adam, 2022-2024 yılları arasında ise Roma'nın U18 takımının antrenörlüğünü üstlenmişti. 35 yaşındaki Tuğberk Tanrıvermiş, son olarak Avusturya 2. Lig ekibi SKN St. Pölten'in yeni teknik direktörü olarak göreve başladı.

tu.png
Tuğberk Tanrıvermiş bir süredir Mina Soyak ile beraber. (Kaynak: Instagram)

Tuğberk Tanrıvermiş’in sevgilisi var mı, evli mi, eşi kim, çocuğu var mı?

35 yaşındaki genç teknik adam Tuğberk Tanrıvermiş’in bekar olduğu biliniyor. Tanrıvermiş bir yılı aşkın bir süredir Mina Soyak ile birlikte. İkili birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından paylaştıkları romantik karelerle takipçileriyle paylaşıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.