Serdar Saatçi aslen nereli, doğum tarihi, boyu, burcu ne, evli mi, sevgilisi var mı?

Serdar Saatçi aslen nereli, doğum tarihi, boyu, burcu ne, evli mi, sevgilisi var mı?
Bragan’dan Trabzonspor’a transfer olan eski Beşiktaşlı genç futbolcu Serdar Saatçi’nin kariyeri, hayatı ve özel yaşamı merak konusu oluyor.

Trabzonspor’un yeni transferi Serdar Saatçi, yeni kulübü ile anlaşmasının ardından yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Beşiktaş’ta forma giyen Saatçi, Trabzonspor’un Beşiktaş’tan daha iyi büyük bir kulüp olduğunu söyleyerek dikkat çekti. Yaptığı açıklamanın ardından bir anda siyah-beyazlı taraftarların eleştiri yağmuruna tutulan Serdar Saatçi birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Serdar Saatçi’nin kariyerinin yanı sıra özel yaşamı da sorgulanan konular arasında yer aldı. Peki Trabzonspor’un çiçeği burnunda futbolcusu Serdar Saatçi kaç yaşında, doğum tarihi, boyu kaç, burcu ne, aslen nereli, evli mi, kız arkadaşı var mı, sevgilisi kim, Instagram hesabı ne? İşte yanıtlar…

serdar-saatcidan-itiraf-besiktasta-yalniz-kaldim-4bced929.webp

Serdar Saatçi kaç yaşında, nereli, boyu kaç, doğum tarihi ne?

Genç futbolcu Serdar Saatçi 14 Şubat 2003 tarihinde İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde dünyaya geldi. 190 cm boyundaki 21 yaşındaki genç futbolcu Saatçi kova burcu.

ss.png

Serdar Saatçi’nin kız arkadaşı var mı, evli mi, sevgilisi kim?

Henüz 21 yaşında olan genç stoper Serdar Saatçi özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. İki yıldır Portekiz ekibi Braga’da forma giyen ve Türkiye’den uzak olan Saatçi’nin bekar olduğu biliniyor. Serdar Saatçi’nin kız arkadaşı olmadığı tahmin ediliyor.

serdar-saatcinin-milli-takim-kampindan-ayrildigi-aciklandi-17185311263970.webp

Serdar Saatçi Instagram

Sosyal medyayı yalnızca futbol yaşamına dair paylaşımlar amacıyla kullanan Serdar Saatçi’yi @serdarsaatci adlı Instagram sayfasından 80 bine yakın kişi takip ediyor.

ca9982133d0f4b59b167e9a2ec59799b.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.