Gizli Bahçe Ateş kimdir? Kerem Özdoğan (İsmet Ve) kimdir, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi var mı eşi kim, nereli, dizileri?

Gizli Bahçe Ateş kimdir? Kerem Özdoğan (İsmet Ve) kimdir, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi var mı eşi kim, nereli, dizileri?
Son dönemde rol aldığı diziler ve İsmet ve adlı YouTube programı ile adından söz ettiren oyuncu Kerem Özdoğan’ın hayatı ve kariyeri merak konusu oluyor. Gizli Bahçe dizisinde Ateş karakterine hayat vermeye hazırlanan Kerem Özdoğan kimdir?

Prens dizisinde Elçi Sangu karakterini canlandıran ve aynı zamanda Giray Altınok ile birlikte dizinin senaristleri arasında da yer alan Kerem Özdoğan son dönemin en çok dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Yine Giray Altınok’la başrolleri paylaştığı Var Bunlar dizisi, YouTube’de Açık Büfe kanalında yayınlanan İsmet Ve adlı programı ile göze çarpan Kerem Özdoğan’ın özel hayatı ve yaşamı araştırılıyor. Peki Kerem Özdoğan kimdir, hangi dizilerde rol aldı, eşi kim, sevgilisi var mı, kaç çocuğu var, boyu kaç, burcu ne, aslen nereli, kaç yaşında? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

gg.png

101331035-kerem-ozdogan.jpg

Gizli Bahçe dizisi Ateş kimdir, gerçek ismi ne?

Now ekranlarında yayınlanacak olan ve başrollerinde Ebru Şahin ile Murat Yıldırım’ı buluşturan Gizli Bahçe dizisi geniş oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine topluyor. Dizide Ateş karakterine hayat veren oyuncunun kim olduğu da merak konusu oluyor. Gizli Bahçe dizisinde Ateş rolünü son dönemde rol aldığı başarılı işler ile göze çarpan Kerem Özdoğan canlandırıyor. Özdoğan dizide Demir karakterine hayat veren Murat Yıldırım’ın abisi Ateş rolü ile izleyici karşısına çıkacak.

6umzu-ht-400x400.jpg

Kerem Özdoğan kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, burcu, nereli, boyu kaç, eğitimi?

Her geçen gün daha geniş kitlelerce tanınmaya başlayan Kerem Özdoğan, 6 Ağustos 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 1,76 boyundaki 34 yaşındaki aktör aslan burcu. Lisans eğitimini İzmir’de Ege Üniversitesi Su Ürünleri bölümünde tamamlayan Özdoğan, yüksek lisansını ise İstanbul’da Haliç Üniversitesi’nde Tiyatro üzerine yaptı.

1721714835369-yeni-proje-2.jpg

Kerem Özdoğan hangi yapımlarda rol aldı?

Son dönemde, Prens, Var Bunlar ve İsmet ve yapımları ile adından söz ettiren ve kısa bir süre sonra Gizli Bahçe dizisiyle de televizyon ekranlarına gelmeye hazırlanan Kerem Özdoğan, 2011 yılında Burada Laf Çok adlı programla mesleğe adım attı. 2013 yılında Kasabanın Sırrı adlı filmde tiyatro oyununda rol alan Özdoğan, 2015 yılında Buyur Bi de Burdan Bak adlı programla tanınmaya başladı. Kerem Özdoğan tiyatro sahnesinde ise oyunculuğun yanı sıra ışık operatörlüğü ile birlikte afiş ve ışık tasarımları da yaptı.

k1.png

Kerem Özdoğan evli mi, eşi kim, sevgilisi var mı, kaç çocuğu var?

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü aktör Kerem Özdoğan’ın mutlu bir evliliği var. 2022 yılından bugüne Cansu Kahvecioğlu ile evli olan Özdoğan’ın çocuğu yok. Kerem Özdoğan’ın eşi Cansu Kahvecioğlu @cansukahvecioglu adlı Instagram hesabından eşi ile birlikte sık sık mutluluk pozları paylaşıyor.

kkk.png

Kerem Özdoğan Instagram, Twitter hesapları var mı?

Sosyal medyada aktif olarak yer almayan Kerem Özdoğan’ın @kcozdogan kullanıcı adlı Instagram hesabını 61 binden fazla kişi takip ediyor. Özdoğan’ın aynı adlı bir X hesabı da bulunuyor.

g.png

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.