AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' savunması: 'Alın teriyle helal yoldan edindim'

AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' savunması: 'Alın teriyle helal yoldan edindim'
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, tepki çeken ve sonrasında kaldırdığı paylaşım üzerine açıklama yaptı.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Şebnem Bursalı'nın Monaco tatilinde yediği ıstakozu Instagram hesabından paylaşmasına yönelik tepkiler gündemdeki yerini korurken bu kez de AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Rolex saatiyle yaptığı paylaşım tepki çekti.

TBMM'de ziyaretine gelenlerle fotoğrafını sosyal medyadan "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla paylaşan Yenişehirlioğlu, Rolex saatinin gündeme gelmesi üzerine paylaşımını kaldırdı. Konuya dair yeni açıklama yapan Yenişehirlioğlu, paylaşımı silme nedenini Ispartalı partililere yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayı olduğunu açıkladı.

Gündem olan Rolex saatine de değinen Yenişehirlioğlu, "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" dedi.

Yenişehirlioğlu’nun paylaşımı şu şekilde;

Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur :Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor.

Oysa paylaşımım instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.