Fenerbahçe'de hedef İsmail Kartal ve yönetim!

Fenerbahçe'de hedef İsmail Kartal ve yönetim!
Büyük umutlarla sezona başlayan Fenerbahçe'de perşembe gecesinden itibaren elde sadece tek bir kupa kaldı. Avrupa'dan elenen sarı lacivertlilerde hedefte İsmail Kartal ve yönetim var.

Sezon başında yaptığı iddialı transferler ve aldığı seri galibiyetlerle adından söz ettiren Fenerbahçe'de ikinci yarı adeta kabus gibi geldi. Kanarya'da devre arasındaki hamlelerinden verim alamazken saha sonuçları da herkesi üzdü. Taraftarlar ise Teknik Direktör İsmail Kartal ve yönetimi hedefe koydu.

Tek kupa kaldı

Bu sene sonunda dört kulvarda sevinç yaşamak isteyen Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü'ne elendi. Süper Kupa'da Galatasaray karşısına U19 takımı ile çıkarak rakibine hediye etti. Perşembe akşamı ise Olympiakos karşısında Avrupa'ya veda edildi. Elde sadece Süper Lig şampiyonluğu kaldı. Eğer Galatasaray'ı bir kez daha geride bırakamazsa sezon kupasız tamamlanacak.

Kartal ve yönetim hedefte

Sarı lacivertli ekipte taraftarlar özellikle sosyal medya üzerinden Teknik Direktör İsmail Kartal ve yönetim hakkında çok sayıda mesaj atarak tepki gösterdi. Kartal'ın oyuncu değişikliklerinin yanı sıra yönetimin teknik direktör ısrarı sıkça eleştirildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.