Park halindeki iş makinesini çalıştıran çocuk hayatını kaybetti

Park halindeki iş makinesini çalıştıran çocuk hayatını kaybetti
Balıkesir'de iddiaya göre park halindeki iş makinesini hareket ettiren çocuk, iş makinesinin devrilmesi sonucu kaza yaptı ve hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Havran ilçesinde, iddiaya göre park halindeki iş makinesini hareket ettiren 11 yaşındaki Fatih Sakar, iş makinesinin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitirdi.

Olay, bugün öğle saatlerinde kırsal Kocadağ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, inşaatta iş makinesi ile çalışma yapan İsa Sakar, bir süre sonra park ettikten sonra yanından ayrıldı. Bir süre sonra iş makinesinin başına gelen Sakar'ın oğlu Fatih Sakar, iş makinesine binerek çalıştırdı. Hareket eden ve panik yapan çocuğun durduramadığı iş makinesi şarampole devrildi. Çocuğun yaralandığını gören çevredekileri, 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede talihsiz çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Fatih Sakar'ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.