Eskişehir'de mide bulandıran görüntüler: Sokak ortasında kadına cinsel tacizde bulunup, evine kadar takip etti

Eskişehir'de mide bulandıran görüntüler: Sokak ortasında kadına cinsel tacizde bulunup, evine kadar takip etti
Eskişehir'de bir adam, evine kadar takip ettiği kadını taciz etti. Kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan tacizciye ev hapsi verildi.

Olay Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre akşam saatlerinde sokak ortasında yürüyen bir kadın bir erkeğin tacizine uğradı.

SOKAK ORTASINDA CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU

Cinsel saldırıya uğrayan kadın, tacizciden kaçarak kurtulmaya çalıştı. Sonrasında evinin bulunduğu apartmana gelen kadın, tacizcinin kendisini takip etmeye devam edip etmediğini kontrol etmek için arkasına baktı.

Kendisini takip ettiğini göre kadın hızla apartmanın içerisine girdi. Arkasından gelen tacizci ise kadının girdiği apartmanın kapısına kadar ilerledi. Bir süre evin kapısında duran ve sonrasında kapıyı açamayacağını anlayan şahıs, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

EV HAPSİ VERİLDİ

Görüntülerde korkuyla kaçan kadının apartmana girdiği sonrasında kendisini takip eden tacizcinin kapıyı açacağını anlamasıyla olay yerinden uzaklaştığı anlar yer alıyor.

Kadın kendisine cinsel saldırıda bulunan şahıstan şikayetçi oldu. Kimliği tespit edilen tacizci ise evinde yakalanarak gözaltına alındı.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen tacizciye ev hapsi verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.