Türkiye'den dünyaya açılan perde : Naz Home

Türkiye'den dünyaya açılan perde : Naz Home
Türk bir perde üretim firması olan Naz Home, dünyadaki bir çok ülkeye perde satıyor. Türkiye'de ürettiği perdeleri Fransa'dan Irak'a kadar çeşitli ülkelere satan firmanın, İstanbul Esenyurt'ta bir mağazası bulunuyor.

Fiziksel mağazası Esenyurt Piri Reis Mahallesi'nde hizmet veren Naz Home markası, müşterilerine sağladığı geniş seçenek imkanı ve göz alıcı ürün sunumuyla perde satın almak isteyen kişilerin ilk duraklarından birisi haline geliyor. İşletmesinin her marka perdeyi imal ettiğini belirten firma sahibi Nazlı Kahraman, Naz Home'un üretim skalası hakkında “Biz her marka perdenin imalatını yapıyor aynı zamanda evin her köşesine uygun perdeler üretiyoruz. Yatak odası için de genç odası için de mutfak için ve salon için de perdelerimiz var. Yine daire tarzı ayrı, villa tarzı ayrı perdeler de üretiyoruz." şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-07-10-at-14-49-29.jpeg

whatsapp-image-2024-07-10-at-14-49-28-2.jpeg

Naz Home dünyanın hemen her ülkesinde Türk perdesini gururla astırıyor

Ürün satış pazarı hakkında da konuşan Nazlı Kahraman, satışların yalnızca yurt içiyle sınırlı kalmadığını vurgulayarak, “Naz Home bize ne mutlu ki dünya çapında işler de yapıyor. Fransa'dan çok sayıda müşterimiz var. Hatta en çok müşterimizin Fransa'dan insanlar olduğunu söyleyebilirim. Bunun yanı sıra Arap müşteriler de ağırlıkta. Şu an Irak ile iş yapıyoruz. Dünyanın hemen her ülkesinde Naz Home imzasıyla Türk perdesini gururla astırıyoruz. Bu da bize mutluluk veriyor.”dedi.

whatsapp-image-2024-07-10-at-14-49-28-1.jpeg

"Yaşam alanının olduğu her yerde varız"

Yaşam alanı olarak nitelendirilebilecek her yerde Naz Home perdelerinin de bulunduğunu ifade eden Kahraman, konuyla ilgili “Biz kah bir kuaförün ihtiyacı için kah da okyanuslarda seyreden bir geminin camları için dahi perde üretiyoruz. Şu bilinsin ki yaşam alanının olduğu her yerde varız.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-07-10-at-14-49-28.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.