Ayça Ayşin Turan, Avukat Kumru rolüyle seyircisiyle buluşacak!

Ayça Ayşin Turan, Avukat Kumru rolüyle seyircisiyle buluşacak!
Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, eski partneri Furkan Andıç ile yeniden farklı bir projede bir araya gelmeye hazırlanıyor. Gölgede 39 Derece isimli dizi ile sevenleriyle buluşacak olan Turan ve Andıç, bugün sete çıktı.

Geçtiğimiz yıllarda reyting rekorları kıran Meryem isimli dizisiyle ekranlara gelen Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç, yeni sezonda dijital platform Amazon Prime Video'da yayınlanacak "Gölgede 39 Derece" isimli dizi ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın hayranları ikiliyi yeni bir projede görmek için sabırsızlıkla beklerken Turan'ın Gölgede 39 Derece isimli dizide canlandıracağı Avukat Kumru Tanyas için imaj değişikliğine gitti.

dhvcvj-waaix1-m.jpg

Bir Film imzalı filmin yönetmen koltuğunda Tunç Şahin, senaryosunda ise Uygar Şirin'in ele aldığı Gölgede 39 Derece dizisi Kumru ve Fatih'in macerası ele alınacak.


Ayça Turan "Kumru" için imaj değiştirdi!

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, Gölgede 39 Derece dizisinde canlandıracağı avukat Kumru Tanyas karakteri için saç renginde değişikliğe gitti. Turan, rol gereği saçlarının rengini açtırdı.

ayca-aysin-turan-marie-claire.jpg

Gölgede 39 Derece dizisi ne zaman başlayacak, kadroda kimler var?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Amazon Prime Video'da yayınlanacak Gölgede 39 Derece dizisinde çekimlerin başladığını duyurdu.

Dizinin hangi tarihte başlayacağı henüz belirsizliğini korurken oyuncu kadrosu ise şöyle; Ayça Ayşin Turan (Kumru Tanyas), Furkan Andıç (Fatih), Cem Davran (İskender), Pelinsu Pir (Gönül), Fatih Al (Şevket), Zeynep Oymak (Gülcan), Ulaşcan Kutlu (Cemo) ve Zeynep Dinsel ise (Hale) karakterine hayat verecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.