En korkak burçlar belli oldu! İşte gölgesinden bile korkan 3 burç

En korkak burçlar belli oldu! İşte gölgesinden bile korkan 3 burç
Astrolojiye göre her burcun birbirinden farklı özellikleri mevcut. Kimi burç daha iyi huylu, kimi daha bencil, kimi daha cimri olurken, kimisi de oldukça korkak olabiliyor. İşte astrolojiye göre gölgesinden bile korkan en korkak 3 burç...

Her burcun kendine özgü karakteristik özellikleri bulunurken, kimi burçlar cesaretleriyle bilinmektedir. Ancak zodyağa göre öyle burçlar var ki, bunlar ise korkudan hayatı bile zor yaşamaktadır. İşte en korkak ve hayattan her daim endişe duyan 3 burç...

EN KORKAK 3 BURÇ BELLİ OLDU

BALIK


Sempatik, duygusal ve sevimli yapısıyla ön planda olan Balık burcu en korkak burçlardan biri olarak bilinmektedir. Çevrelerindeki enerjilere ve uyaranlara karşı oldukça hassas olan bu burçlar, kolayca korkutulabilir. Balık burçları böyle durumlarda genellikle iç dünyalarına çekilir ve bu durumdan kaçmanın çeşitli yollarını ararlar. Hayal güçleri oldukça geniş olan bu masum insanlar, zaman zaman korku duyduğunda depresyona meyil edebilir.

BAŞAK


Başak burcu insanları eleştirel ve mükemmeliyetçi olarak bilinirler. Ancak her şeyin kontrol altında olmasını istemeleri, zaman zaman onları kaygılı bir hale getirebilir. Ayrıca riske girmeyi de hiç sevmezler. Bu durum onların biraz korkak olarak görülmelerine de sebebiyet verebilir. Çünkü plancı bir yapıları vardır ve planlarının bozulmasını asla istemezler.

YENGEÇ


Yengeç burcu, koruyucu, aileci, duygusal ve hassas yapısıyla bilinmektedir. Özellikle yakın çevresine, ailesine ve sevdiklerine zarar gelmesinden korkan Yengeç burçları için hayat oldukça zor ve acıklıdır. Dolayısıyla hemen her zaman tehlikelerle karşıya karşıya gelme fikrinden ürkebilirler. Genelde risk almayı sevmeyen bu burcun insanları güvenli alanlarında kalmayı tercih edebilirler.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.