En hızlı aşık olan, "şıpsevdi" olmasıyla tanınan burçlar belli oldu! İşte görür görmez aşık olabilen 3 burç

En hızlı aşık olan, "şıpsevdi" olmasıyla tanınan burçlar belli oldu! İşte görür görmez aşık olabilen 3 burç
Astrolojiye kimi burçlar aşka daha az inanırken, kimi burçlar ise kısa sürede ayaklarını yerden kesecek şekilde aşık olabilir. İşte en hızlı aşık olan ve şıpsevdi olmasıyla tanınan 3 burç!

Astrolojiye göre her burç kendine özgü farklı özelliklere sahip. Uzmanlara göre kimi burç daha zeki, kimi burç daha çalışkan, kimi daha tembel, kimi de daha sinsi olarak ifade ediliyor. Zodyakta bulunan 3 burç ise diğer burçlara göre çok daha hızlı aşık oluyor. İşte en hızlı aşık olan 3 burç...

BALIK BURCU: AŞKA AŞIK BİR RUH

Burçlar kuşağının en aşka aşık burcu olarak bilinen Balık burcu, hayaller aleminde yaşamasıyla ünlü bir burçtur. Duygularının da sıklıkla değişken olmasıyla tanınan bu burç, sürekli gelgitler yaşamakta ve bu sebeple aşk hayatında da sık sık karar değiştirmektedir. Bütün Balık burçları olmasa da (Bağımlılık haline getirenler hariç) bazı Balık burçlarının oldukça şıpsevdi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.


KOÇ BURCU: AŞK KONUSUNDA EN ATILGAN


Burçlar kuşağının ilk burcu olan Koç burcu, ateşli ve tutkulu olmasıyla bilinmektedir. Tereddüt etmeden aşka atılan burç olan Koç burçları, ayrıca zodyağın en atılgan burcu olarak ifade edilir. İçinden gelen her şeyi yapan bu burcun insanları, cesaretiyle nam salmıştır. Ayrıca hayatı hızlı yaşamayı severler. Dolayısıyla aşk konusunda da hızlı başlangıçlar yapabilirler.

İKİZLER BURCU: İLETİŞİMİ SEVEN ŞIPSEVDİ


Burçlar kuşağının en kararsız burcu olan İkizler burçları, sürekli iki durum, iki iş ve iki kişi arasında kalmasıyla bilinir.

flort2.png

İletişim ve uyum sağlama yetenekleriyle ünlü olan burç, flört konusunda da oldukça ustadır. Meraklı yapıya sahip oldukları bilinen İkizler burçları, aşk konusunda da Koç burcu gibi hızlı başlangıçlar yapabilen bir yapıya sahip. Entelektüel sohbetlerden ve iletişimden hoşlanan bu burcun insanları da Balık ve Koç gibi çabuk aşık olma potansiyeline sahip olarak bilinir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.