Zeynep Bastık eski eşi ve sevgilisiyle partilediği anlarla ilgili açıklama yaptı

Zeynep Bastık eski eşi ve sevgilisiyle partilediği anlarla ilgili açıklama yaptı
Şarkıcı Zeynep Bastık, eski eşi Tolga Akış ve sevgilisi Alican Ayyıldız ile aynı partide bir araya geldi. Bastık, partide çok eğlendiklerini dile getirerek, sevgilisi ve eski eşiyle ilgili sorulara verdiği cevap gündem oldu.

Şarkıcı Zeynep Bastık, dün akşam Arnavutköy'deki bir mekanda eski eşi Tolga Akış ve sevgilisi Alican Ayyıldız ile bir araya geldi. Aynı mekanda eğlendiklerini ve çekildikleri fotoğraflarla hem sevgilisi hem de eski eşiyle yan yana olması, mekanda bekleyen muhabirlerin sorduğu soruyla Bastık sosyal medyada gündem oldu.

xddohoyjnugjohrv7unxeg.webp


"2024 yılına geldik, böyle şeyler mi var?"

Mekandan ayrılan Zeynep Bastık, muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Eski eşi ve sevgilisinin yan yana olması sorulunca Bastık'ın verdiği cevap sosyal medyada gündem konusu oldu. Zeynep Bastık sorunun yanıtını ise "Böyle bir şey var mı artık? Yıl olmuş 2024. Sen hala ne diyorsun? Böyle şeyler kalmadı. en azından bizde yok. Herkes çok tatlı ve çok iyi anlaşıyor" diyerek son noktayı koydu.

zeynep2jpeg-c-nqslrmueex6q-3jwbqq.jpeg

Verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medya üzerinden Zeynep Bastık'ın yaptığı açıklamalar birçok kullanıcı tarafından "modernlikte son nokta" gibi yorumlar yapıldı.

a-ksovtre0kw-356xt0yxw.webp

Zeynep Bastık geçtiğimiz yıl eski eşi Tolga Akış ile 1 sene olmadan evliliğine son vermişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.