Perran Kutman ve Müjdat Gezen'le kahkahaya boğan anlar

İki usta oyuncu yılların dostluğunu konuşturdu! Perran Kutman, eski dostu Müjdat Gezen'in Check-Up kontrolü için hastaneye yattığı anısını anlatırken izleyenlere kahkaha tufanı yaşattı!

Perran Kutman, Müjdat Gezen'in Youtube kanalında dostlarıyla sohbet konseptiyle gerçekleştirdiği 'Müjdat Gezen ile Bizim Ev' isimli programına konuk oldu.

Müjdat Gezen, ahbap olduğu bir çoğuna hoca olduğu ve ekranlardan herkesin tanıyıp sevdiği pek çok konuğu kendi hazırlayıp sunduğu programında ağırlamaya başlayalı sadece birkaç ay oldu. Gezen'in son konuğu ise dostluklarının kalitesi ekranlara yansıyan Perran Kutman hanımefendi oldu.

Perran Kutman Müjdat Gezen’i check-up için yattığı hastanede ziyaret ettiği eski bir anısını anlatırken izleyicilere resmen o anları yaşattı!

Kısa sürede milyonların izlediği ve trend olan o video, "Perran kutman'ı çok özledik" yorumlarıyla doldu taştı. Bir sosyal medya kullanıcısı "Nasıl da özlemişiz siz hep ekranlarda olun" diye yorum atarken insanlar bu emekçi sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu iki güzel insanı gördüklerinde 'çocukluklarına döndüklerini' dile getirdiler.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.