Yüz Yıllık Mucize 12. bölüm fragmanı yayınlandı, Yeni bölümde kim vuruluyor?

Yüz Yıllık Mucize dizisinin 12. bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Yüz Yıllık Mucize dizisinin başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu, Zerrin Tekindor, Hümeyra gibi oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölüm 12. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Süreyya intihar mı edecek? Canan son kozunu kullanıp kimi vuracak? Vurulan Kemal midir? Harika mı vuruluyor? Detaylar haberimizde..

Yüz Yıllık Mucize 12. bölüm fragmanı yayınlandı

Harika herşeyi öğrenir. Süreyya'nın gerçek halası olmadığını annesi açıklar. Halası bildiği kadına öfkesi dinmeyen Harika ise ne yapacağını şaşırır. Olayın sıcaklığıyla Süreyya'dan hesap soran Harika, bir daha yüzünü görmek istemiyorum der. Süreyya ise iyi değildir. İyi hissetmediğini düşünerek tren garına eski eşi Eşref'in yanına gidip kavuşmak ister. Canına kıymaya karar veren Süreyya bir mektup bırakır ve ortadan kaybolur. Sonrasında Süreyya'yı arama işi Kemal ve Harika'ya kalır. Nitekim Süreyya'yı bulurlar. Ama Süreyya'yı kurtarabilecekler midir? Yüz Yıllık Mucize'nin 2. fragmanında ise Canan, Kemal'e silah doğrultur ve Sürayya ya da Harika'yı seçmesini ister. Kemal kimi seçerse Canan diğerini öldürecektir. Harika'nın annesinden öğrendiği gerçekler onu alt üst etmiştir. Ne yapacağını bilemeyen Harika ise Kemal ile bir sahilde dertleşir. Kemal, Harika'ya olan aşkını tüm samimiyetiyle anlatır. Sonrasında ise Kemal gitmek için yola çıkar. Ardından ise silah sesi duyulur. Vurulan Kemal midir? Yoksa Harika mı? Dizinin 12. bölümü Perşembe akşamları saat 20'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.