Yürek Çıkmazı 26. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT1'in Salı günleri yayınlanan dizisi Yürek Çıkmazı 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Zeynep ve Halil yeni bir iz peşine düşerler.

Necdet Oktay Apaydın- TRT1'in Salı günleri yayınlanan dizisi Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosunda Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay yer alıyor. Dizinin 26. bölüm fragmanında neler olacak? Detayları haberimizde göz atabilirsiniz.

Yürek Çıkmazı 26. bölüm fragmanı yayınlandı

Yürek Çıkmazı dizisinin 26. bölüm fragmanında Halil ve Zeynep bir iz peşindedir ve beraber yeni bir yola girerler. Birsen'in, Feride'ye olanları hatırlıyor mu peki? demesiyle yeni bir sorunun gün yüzüne çıkacağı bir gerçektir. Halil'in geçmişte Cennete yaptıkları Halil tarafından intikamı misliyle alınacaktır. Halil bir kadınla buluşur ve Leyla'nın ölüm emri ile ilgili bilgi öğrenir ve Zeynep ile bu işin sonucuna odaklanırlar.

Yürek Çıkmazı 25. bölüm'de neler olmuştu?

Zeynep, Halil’in yaptığı fedakarlığı öğrenir. Zeynep'in öğrendiği gerçekler, babası Cem’in korkunç yalanını da ortaya çıkarır. Zeynep bu zor gerçeklerle Halil’in desteğine ihtiyaç duyar. Diğer taraftan Dündar Göreli, Salkım’ı ona vermesi için Halil’i sıkıştırır. Kader, Solmaz’ın mezarını ziyaret ederken görür. Kader, Feride’nin bu bilgiyi Yılmaz’ın duyması için Halil’den yardım ister. Yılmaz artık gerçekleri öğrenir. Kader’in, Solmaz’ın kardeşi olduğunu öğrenen Yılmaz, ne yapacağını bilemez. Yılmaz'a göre bu yoldan kurtulmanın tek yolu Kader’in hayatına son verilmesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.