Veda Mektubu 15.bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin Pazartesi akşamları sevilen dizisi Veda Mektubu'nun bu akşam yayınlanacak yeni bölüm fragmanında neler olacak?

Hüsamettin Ozan Aslan- Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Veda Mektubu oyuncu kadrosunda Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dizinin bu akşam yayınlanacak 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında neler olacak? Mehmet ve Aslı arasını düzeltebilecek mi? İşte Veda Mektubu 15. bölüm fragmanı ve diziye dair tüm merak edilenleri haberimizde derledik..

Veda Mektubu 15.bölüm fragmanı yayınlandı

Veda Mektubu'nun 15. bölümünde Mehmet hapisten çıkar. Aslı ile aralarında bir takım sorunları olan Mehmet'in birşeyler gizlediğini farkeder. Aslı, Mehmet'in peşine düşer. Mehmet'in kendisini aldattığını düşünen Aslı ne yapacaktır? Aslı çekmeceleri karıştırırken Mehmet'in bir pırlanta takı sakladığını fark etmesiyle işler daha da karışacaktır. Sonrasında Mehmet çevirdiği gizli saklı planını Aslı'ya anlatır ve Aslı ile birlikte kimin kendilerine oyun oynadığını bulmaya çalışırlar. Kim olduğunu bulabilmek için ise şüphelendikleri herkese oyun kurarlar. Peki Mehmet'in bu oyununa kim gelecektir? Veda Mektubu dizisinde Aslı'yı kayınvalidesinin canına kastettiğini öğrenen Alanur, Seher'den hesap sorar ve ortalık çok karışır. Dizinin bu akşam ki bölümünde bu sorunun yanıtı bulunacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.