Veda Mektubu 14. bölüm fragmanı yayınlandı

Veda Mektubu 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki 14. bölümünde izleyicileri neler bekliyor? Detaylar haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- Kanal D'de yayınlanan Veda Mektubu dizisi Pazartesi akşamları ekranlar karşısına geliyor. Pazartesi akşamların sevilen dizisi Veda Mektubu'nun 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Veda Mektubu'nda bu hafta yayınlanacak 14. bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Veda Mektubu 14. bölüm fragmanı yayınlandı

Mehmet, tutuklanmasına rağmen üzerindeki suçlamalardan kendini aklamaya çalışır. Aslı'nın ise Mehmet'e inancı tamdır. Mehmetin suçsuz olduğuna inanır. Hatice ve ailesinin Mehmet'e oynadığı oyunlardan kurtulabilecek mi? Alanur oynanan bu oyunlar karşısında nasıl bir şov yapacak? Ziya, yıllar önce yazılan o malum mektubun Seher'in yazdığını öğrenecek. Seher ise Ziya'nın bir seçim yapmasını ya kendisini ya da Alanur'a gitmesi için zorlayacak. Ziya, Alanur'u öper. Veda Mektubu 14. bölümünü pazartesi akşamları KanalD'de..

Veda Mektubu 13. bölümde neler oldu?

Aslı geçirdiği kazadan sonra hastaneye kaldırılır ve bebeğini sorar. Mehmet bu kazanın sıradan bir kaza olmadığını düşünür ve araştırmaya başlar. Arkadaşı olan komiserden aldığı bilgiyle araç sahibinin Hakan olduğunu öğrenir ve Hakan'dan hesap sorar. Bu sırada Alanur, Beste ve Karlı ailesi, Aslı’nın yanında olmaya çalışırlar. Aslı bebğini kaybettiği öğrenir. Aslı hastaneden taburcu olur ve iki tarafın ailesi de acıyı paylaşmak için çocuklarının yanında olmak ister. Aslı acısını içine gömüp yaşadıklarını atlatmanın yollarını arar. Mehmet ise bir tatil organize eder. Ancak başına hiç beklemediği bir olay gelir. Bu sırada Alanur elindeki son kozu oynar ve Ziya’ya aslında mektubun kimin yazdığını söyler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.