Veda Mektubu 13. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin Pazartesi akşamlarını izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Veda Mektubu'nda bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Kanal D'in Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Veda Mektubu pek çok izleyici kitlesini ekrana kilitliyor. Peki Veda Mektubu 13. bölüm fragmanında neler oluyor? Veda Mektubu dizisinin son bölümünde neler oldu? Detaylar haberimizde..

Veda Mektubu 13. bölüm fragmanı yayınlandı

Mehmet, Aslı'nın kaza geçirdiğini öğrenmesi ile soluğu hastanede alır. Aslı'nın yanında olan Alanur hastanede Ziya ile karşılaşır. Ziya, Alanur'un ağladığını fark edip merhamet gösterir. Mehmet her şeye şahit olur. Mehmet ile Aslı yüzleşme yaşar ve yaptıklarından dolayı önce Aslı'ya kızan Mehmet sonra onu affeder. Alanur, Ziya ile kendilerinden çalınan 30 yılınıacısını çıkarmaya çalışır. Alanur, Seher'den hesap sorar. Mehmet, Alanur'a çarpan kişiyi öldürdüğü şüphesiyle tutuklanır.

Veda Mektubu 12. bölümde neler olmuştu?

Aslı'ya araba çarpar. Hatice, Mehmet’e itirafta bulunur ve Mehmet allak bullak olmuştur. Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle babası Ziya ile yüzleşemez. Mehmet sıkışmış durumdadır. Alanur’la Ziya sürekli iletişim halindedir. Evliliğini kurtarmaya çalışan Aslı’nın Mehmet’le buluşmaya giderken yaşadıkları yeni bir yol sürpriz yaşatmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.