Üç Kız Kardeş 51. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 51. bölüm fragmanı yayınlandı.

Hüsamettin Ozan Aslan- Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş Salı akşamlarını izleyenleri ekrana kilitleyemeye devam ediyor. Üç Kız Kardeş'te bu hafta yayınlanacak 51. bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Üç Kız Kardeş 51. bölüm fragmanı yayınlandı

Üç Kız Kardeş dizisinin 51. bölümünde Türkan yalnız kaldığını anlayınca hüngür hüngür ağlar. Somer ise Türkan'ı yalnız bırakmak istemez fakat gururu hislerine engel olur. Nesrin, kızlarıyla olan durumu yüzünden kendini suçlar. Kartal, Türkan'ın güvenini ve sevgisini kazanmak için fazlasıyla çaba gösterir.


Üç Kız Kardeş 50. bölüm de neler olmuştu?

Türkan ve Somer fuar için gittikleri otelde karşılaşınca, aynı esnada Kartal’la da talihsiz bir şekilde tanışırlar. Türkan'ın güzelliği Kartal'ın dikkatini çeker ve ikili böylece tanışmış olur. Somer, Türkan'la girdiği tartışmada oteli ayağa kaldırdı. Bu sırada orada bulunan Kartal duruma müdahale edince gerilim arttı. Somer ve Kartal, birbirlerine yumruk atarken Türkan büyük bir şok yaşadı. Somer, Kartal'la tartışır. Türkan, Somer'le yakınlaşıp onu öper. Ancak sonrasında Somer'in yaptığı ihanet itirafıyla Türkan adeta yıkılır. Somer, Türkan'a yaptığı ihanet sonrasında tüm köprüleri yıkar. Türkan duyduklarından sonra artık yolunu sadece bebeğiyle birlikte yürüyüp, mücadelesini de tek başına verme kararı alır. Rüçhan, Türkan’ın doğmamış bebeğinin katilinin Mine olduğunu Somer’e ispatlamak için harekete geçer. Somer, Mine'nin yaptığı itirafla gerçeği öğrenir ve sinirlerine hakim olamaz. Türkan duyduklarından sonra artık yolunu sadece bebeğiyle birlikte yürüyüp, mücadelesini de tek başına verme kararı alır. Kartal'ın Türkan'la ilgilenmesi farklı kapılar açacaktır. Türkan da bundan sonraki hayatına dair adımlarını kararlı ve emin bir şekilde atmaya başlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.