Ömer, 21.bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı

Ömer dizisi 21. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Halil oğlu Tuna'yı Gamze'nin elinden alıyor.

Necdet Oktay Apaydın- Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Ömer 21. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Ömer dizisinin kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay gibi usta isimlerin yer aldığı dizide 21. bölüm fragmanında neler var? Dizinin son bölümünde neler olmuştu? Ömer dizisinin 21. bölüm sezon finalinde izleyicileri neler bekliyor? Ömer dizisinin bütün detaylarını haberimizde aktardık.

Ömer, 21.bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı

Ömer dizisinin 21. bölüm sezon finali fragmanında Halil, oğlu Tunayı Gamze'ye göstermez ve çocuğa el koyar. Son derece çaresiz olan Gamze ne yapacağını bilemez. Ömer ise yaşadıkları bu durum karşısında Gamze ile ne yapacağında kararsızdır. Bir an önce Tunayı annesi Gamze ile kavuşturmanın yollarını arar. Ardından Ömer ve babası arkadaşları ile birlikte bir plan kurarlar ve Halil'i takip edip Tuna'ya ulaşırlar. Halil'i yakalayan Ömer yumruk yumruğa kavgaya girerler ve Tunayı alarak hızlıca uzaklaşırlar. Reşat, Halil'in yapabileceklerinden tedirgindir ve Ömer ve Gamze'ye gitmeleri için plan yaparlar. Gamze ve Ömer yola çıkar ve tüm aile ile vedalaşırlar. Gamze'yi bir türlü kabul etmek istemeyen Reşat artık bir büyüklük yapıp Ömer için Gamze'yi kabul edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.