Maviye Sürgün 2. bölüm izle 19 Haziran 2023 Pazartesi, Maviye Sürgün 2. bölüm full, kesintisiz izle 19 Haziran Pazartesi Show TV

Yaz ekranının iddialı yapımları arasında gösterilen Maviye Sürgün dizisi ikinci bölümü ile izleyicisiyle buluşuyor.

Fatma Müge Yücetürk - Başrollerinde Caner Cindoruk ve Damla Sönmez’in yer aldığı Maviye Sürgün dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü ile dizi severlerle buluştu. Dizinin ikinci bölümü ise 19 Haziran 2023 Pazartesi akşamı saat 20.00’de yayınlandı. Show TV’de yayınlanan diziyi izleyemeyenler ise Maviye Sürgün 2. bölümün kesintisiz izlemek için çeşitli araştırmalar yapmaya başladı.

Maviye Sürgün dizisinin 19 Haziran 2023 Pazartesi akşamı yayınlanan 2. bölümü, Show TV’den izleyiciyle buluştu. İlginç hikayesi, çekim mekanları ve geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Maviye Sürgün dizisi, heyecanlı hikayesiyle de merak uyandırıyor.

Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Bülent Şakrak, Serkan Altunorak, Ayça Erturan ve Ruhi Sarı gibi isimlerin rol aldığı Maviye Sürgün dizisinin yönetmenliğini Nezaket Coşkun üstleniyor.

Yapımcılığını O3 Medya ve İnter Medya’nın üstlendiği Maviye Sürgün dizisinin çekimleri Marmaris’in Selimiye bölgesinde gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.