Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı yayınlandı

Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan 29. bölüm yeni tanıtımında neler olacak? Detaylar haberimizde.

Hüsamettin Ozan Aslan- Cuma akşamları yayınlanan Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 29. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan yeni fragmanında Pembe, Alev ile Abdullah'ı yakalar ve küplere biner? Peki sonrasında neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti 29. bölüm sezon finali fragmanı ve tüm detayları..

Kızılcık Şerbeti Sezon Finali fragmanı yayınlandı

Kızılcık Şerbeti'nde 29. bölüm sezon finali fragmanında Pembe, Alev ve Abdullah'ı görür. Abdullah Bey Alev'in kolyesini takmaya çalıştığı esnada Pembe'nin görmesi hiç iyi olmaz. Ardından Pembe, Alev'e iki çift laf eder. Alev kendini savunmaya çalışsa da başarılı olamaz. Abdullah ise bu durumu unutturmaya ve yaptığı hatanın farkında olmasına rağmen zeytinyağı misali kabahatini görmezden gelir. Kıvılcım ve Ömer ise aralarındaki sorunları çözmüş evlilik hazırlığına başlamışlardır. Evlerini tutan çift, son derece heyecanlı ve mutludurlar. Nursema ve Umut'un evlenmesi ile yeni hayatlarına alışmaya çalışan çift ise beklenmedik bir durumla karşılaşırlar. Nursema evin kapısı çalar ve Umut'un haciz borcu olduğunu öğrenir. Olayın şoku ile ne yapacağını şaşıran Nursema bu konu karşısında ailesinden destek alacak mı? Diğer yandan Aylin, Fatih ile Doğa'yı ayırmak için her türlü planını kurmuştur. Bir kafeye Fatih'i çağırır ve bir fotoğrafçı tutup onları sarılırken çekmesini söyler. Fotoğrafları çekilince Doğa'nın eline bu fotoğraflar düşer. Peki sonra ne olacak? Doğa kesin olarak Fatih'den boşanacak mı? Dizinin devamı 09 Haziran 2023 Cuma akşamı Show TV'de yayınlanacak..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.