Kendi Düşen Ağlamaz ilk fragmanı yayınlandı

Trt1'in yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni fragmanında neler var? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Trt1'de yaz sezonunda başlayacak yeni dizisi Kendi düşen Ağlamaz'ın kadrosunda Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Berat Yenilmez, Hivda Zizan Alp, Yonca Şahinbaş, Serhan Onat, Sema Çeyrekbaşı,Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi sevilen isimler yer alıyor. Peki yeni dizinin konusu nedir? Dizi tutar mı? İşte devamı haberimizde...

Kendi Düşen Ağlamaz ilk fragmanı yayınlandı

Trt1'in yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz yaz sezonunda seyirci karşısına çıkması beklenirken ilk fragmanını yayınlandı. Dizide birbirini istemeyen çiftin bir şekilde kendini nikah masasında bulup evlenmesi ile başlar.

Kendi Düşen Ağlamaz dizinin konusu nedir?

Alize, güzel bir genç kızdır ve babası tarafından şımarık bir şekilde yetiştirilmiştir. Bencil ve şımarık olan bu kız annesini kaybetmesinin etkisiyle babası tarafından böyle yetiştirilir. Alize, babasının kendisine bir sürpriz yapmasıyla şaşkına döner. Babasının yeniden evlenme kararına tepki gösteren Alize, intikam almak için bir babasına bir oyun oynar. Babasının evlenmesini engellemek adına, onun karşı çıkacağı biriyle sahte bir evlilik yapma kararı alır. Fakat işler onun istediği gibi ilerlemeyecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.