Kendi Düşen Ağlamaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kendi Düşen Ağlamaz 29 Haziran 2023 Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında 2. bölümü ile seyircisi ile ekran başında olacak? Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Necdet Oktay Apaydın- TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde izleyicisini neler bekliyor? Kendi Düşen Ağlamaz 2. bölüm ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz..

Kendi Düşen Ağlamaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kendi Düşen Ağlamaz'da bu hafta Alize, arkadaşlarından evlendiğini gizler. Bunu bilen Serkan Alize'nin peşinden gider ve sonrasında partide ortalığı yanındaki arkadaşı ile birbirine katar. Nureddin ise damadı Serkan'ı yanında işe alır. Serkan ve Alize aralarında bir anlaşma yaparlar ve beraber işe gidip Serkan Alize'yi yalnız bırakmaz ve işe götürüp getirir. Serap yeni gelinleri Alize'yi çarşıya alışverişe çıkarlar ve mahalleliye Alize'yi tanıtır. Alize'nin halası yeni dünürlerini tanımak için bir yemek organize eder ve Alize'nin yeni evinde aileyi ziyarete gider. Dünürleri bu daveti geri çevirmez ve Kadir ailesini alarak Nureddinlerin evine gider. Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölümüyle 29 Haziran 2023 Perşembe akşamı TRT 1'de izleyebilirsiniz..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.