Kendi Düşen Ağlamaz 1. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranların 22 Haziran 2023 Perşembe akşamı (bu akşam) başlayacak yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz ilk bölüm 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

Hüsamettin Ozan Aslan- TRT 1 ekranlarında dizilerin sezon finali yapmasıyla yeni başlayacak olan yaz sezonunda diziler yavaş yavaş yerini almaya başladı. Kendi Düşen Ağlamaz dizisi 22 Haziran 2023 Perşembe akşamı(bu akşam) saat: 20:00'da seyirci ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Eylül Tumbar, Enes Koçak başrolü paylaşırken Hakan Yılmaz ve Selen Soyder gibi isimler dizide yerini alıyor. Peki Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin 1. bölüm fragmanında neler olacak? Dizinin konusu nedir? İşte Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin detayları..

Kendi Düşen Ağlamaz 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Doğum gününde kazaya karışan Alize, bu kaza sonucunda Serkan ile tanışır. Alize'nin babasının evlenmek istediğini öğrenince tesadüfen tanıştığı Serkan ile evlenmek için anlaşma yapar. Serkan'ın ailesi bir anda evleneceğini öğrenmesine hem çok sevinir hem de çok şaşırırlar. Dizinin devamında neler olacağı 22 Haziran 2023 Perşembe akşamı saat 20:00'da belli olacak.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu nedir?

Alize şımarık ve varlıklı bir ailenin kızıdır. Küçük yaşlarda annesini kaybetmesi üzerine babasının büyüttüğü Alize, annesiz kalmanın eksikliğini hissetmemesi için el üstünden bakılarak büyütülmüştür. Serkan ise iyi bir ailenin orta halli bir evladıdır. Alize ile tamir ettiği arabanın kontrolü sırasında kaza yapmasıyla tanışan Serkan, Alize yüzünden girdiği büyük bir yükün faturasını nasıl ödeyeceğini düşünürken Alize bu durumu pek umursamaz. Babası tarafından azarlanan Alize ise Serkan'ın çalıştığı tamirhaneye gitmesi ile yeni bir maceranın hikayesi burada başlar. Alize'nin babası tekrar evlenmek istediğini kızına söyler ve Alize'de bu evliliğe karşı çıkar. Babasının kızını dinlememesi üzerine Alize'de babasına misilleme yapmak ister ve Serkan'ın tamirhanesine giderek evlilik teklifinde bulunur.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.