Kaçan maymun iki yaşındaki Ukraynalı mülteci kıza saldırdı

Sosyal medyada, bir maymunun 2 yaşındaki bir bebeğe vahşice saldırdığını gösteren korkunç bir video ortaya çıktı. Maymun bebeğe saldırarak yüzünü ve uzuvlarını parçalıyor.

Dehşet verici bu videoda, iki yaşındaki Paulina isimli bebek arkadaşlarıyla bahçede oynarken yakınlardaki özel bir hayvanat bahçesinden kaçan primat tarafından korkunç bir şekilde saldırıya uğruyor.

Paulina adındaki kız, Moskova’da anne ve babasının arkadaşlarına ait bir evin önünde oynarken maymun saldırıp onu merdivenlerden düşürdü. Ailesi bebeği kurtarmak için koştuklarında bile maymun bebeği bırakmıyor, annesi nihayet bebeği kurtardığında ise ebeveynlerinin kucağındaki bebeği bacaklarından tekrar kapmaya çalışıyor.

Maymun tarafından vahşice saldırıya uğrayan bebek saldırıdan sonra yoğun bakıma kaldırıldı ağır kan kaybı olan bebek yaşam mücadelesi verdi.

Maymunun kaçtığı özel hayvanat bahçesinin Rusya'da yaşayan milyoner bir aileye ait olduğu bilidiriliyor.

478089-newproject-2022-07-22t104823743.webp

Son yıllarda çok sayıda çocuk maymunların vahşi saldırısına uğradı; bunlar arasında Hindistan'da bir maymunun dört aylık bir bebeği üç katlı bir binanın çatısından atarak ölümüne neden olduğu bir vaka ve yine Hindistan'da bir başka vaka da vardı. Beş yaşındaki kız çocuğu, bir grup maymunun saldırısı sonucu aldığı yaralardan dolayı hayatını kaybetti. Bir başka vakada ise eve giren maymun annesi tarafından emzirilen 1 aylık bebeği kaçırdı ona müdahale eden insanlara vahşice tepkiler verdi ve bebeği öldürdü.

Bir maymun sizi ısırdığında kuduz, tetanoz ve hatta insanlar için ölümcül olabilecek Herpes B gibi çeşitli hastalıklar kapılabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.