Çöp Adam 23. bölüm fragmanı yayınlandı

Star Tv'de yayınlanan Çöp Adam dizisi 31 Mayıs 2023 Çarşamba akşamında yayınlanacak 23. bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Star Tv'nin Çarşamba akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi Çöp Adam'ın 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Bülent hastanelik olurken, Peri ve Tamer ise artık geçmişin izleri psikiyatrist seanslarında iyice gün yüzüne çıkıp gerçeklerle yüzleşmelerini sağlayacak.

Çöp Adam 23. bölüm fragmanı yayınlandı

Çöp Adam dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun paylaştığı dizide 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Aysel ve Bülent gelinleri Peri'ye pusu kurar ve bunun sonucunda Tamer'in Bülent'e yaptıklarından dolayı pişman olmasını ve hatta Tameri avuçlarının içine almalarını planlamışlardır. Bu kurdukları planla da Peri'nin üzerine suçu atar işten sıyrılırlar. Yerde baygın halde gördükleri Bülent'i hastaneye kaldırırlar. Durumu iyidir fakat Tamer'in başı fena ağrıyacaktır. Öte yandan Peri, gittiği psikologdaki seansında Tamer'in kendisini mahsene kapattığını anlatır ve fragmanın sonunda Tamer'i hiç ummadığı bir son beklemektedir. Dizinin son bölümünü startv.com adresinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.