Camdaki Kız 81. Bölüm fragmanı yayınlandı.. Hayri ölüyor mu?

Camdaki Kız'ın 81. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Nalan psikiyatriye giderken, Hayri ise vuruluyor.

Necdet Oktay Apaydın-Kanal D'nin Perşembe akşamları yayınlanana ve izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi Camdaki Kız'ın gelecek hafta yayınlanacak bölüm tanıtımı olan 81. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin başrol oyuncuları Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan gibi oyuncuların yer aldığı dizi birçok dizisever tarafından ilgi ile merak ediliyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında neler olacak? 81. bölüm fragmanında Nalan akıl hastanesine mi yatacak? Hayri'yi Laz Kızı mı vurdu? Hayri ölecek mi? Hayri diziye veda mı ediyor? İşte Camdaki Kız 81. bölüm fragmanına dair her şey haberimizde..

Camdaki Kız 81. Bölüm fragmanı yayınlandı

Hayri yaptıklarıyla en sonunda Nalan'ın psikolojisini alt üst eder. Nalan'ın çaresiz halini gören Sedat çok üzülür ve Nalan'ı geri kazanmaya karar veriyor. Laz kızı, Hayri'yi önce Nalan'dan sonra da Türkan'dan ayırmanın yollarını arar ve oldukça kararlıdır. Hayri ise Nalan ve Türkan'dan helallik ister ve ikisinden de ayrılır. Fragmanın sonunda ise hiç beklenmedik bir şey olur. Hayri yere düşer ve fragman burada sona erer. Hayri'ye ne olmuştur? Hayri vuruldu mu yoksa bıçaklandı mı? Yoksa bunu Laz Kızı mı yaptı? Peki Hayri ölecek mi? 08 Haziran Perşembe akşamı dizinin izleyicisi tarafından şimdiden 81. bölümün yayınlanmasını iple çekiliyor..


Camdaki Kız 80. bölüm'de neler olmuştu?

Hayri, artık Nalan'a başkasına aşık olduğunu söyler. Nalan, yaşadığı buhranla Hayri'ye saldırarak gözyaşlarına boğulur.

Hayri ve Laz Kızı, birbirlerine aşık olmuşlardır ve hiç ayrı kalamazlar. Hayri'nin çalan telefonları Laz Kızı'nı rahatsız eder ve Hayri'yi tehdit eder. Hayri, Laz Kızı'nın bu sert tepkisinden etkilenir. Laz Kızı'nın tek istediği Hayri'nin artık tam anlamıyla kendisinin olmasıdır. Nalan, Hayri'den şüphelenince Türkan'ı ve çocukları alır ve Hayri'nin mekanına adeta baskın yapar. Hayrimekanda yoktur. Türkan ise Hayri'nin başka bir kadınla birlikte olduğundan emindir.

Hayri, Laz Kızı'yla geçirdiği gecenin sonunda başına açtığı belalardan bir haberdir. Kerim, bir anda eve gelir ve Hayri de Laz Kızı'nın yatağındadır. Hayri, Kerim'e yakalanmamak için fare gibi kaçmaya çalışır.

Sedat, annesi Gülcihan'ın ölümünü ile artık bazı şeylerin farkına varmış ve Nalan'ın kıymetini anlamıştır. Nalan'ı unutamayan Sedat artık eski eşini kazanmalıdır. Nalan'ın hayatında çok önemli ve değerli bir yere sahip olduğunu anlayan Sedat, babasına bu durumu anlatır ve Sedat bu konuşmalara şahit olduktan sonra soluğu Nalan'ın evinde alır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.