Transfer gündemi: 09.08.2018

Kartal'da hedef Chadli: Transferde istenilen takviyeleri yapamayan Beşiktaş rotayı İngiltere’ye çevirdi. Siyah beyazlılar Belçika Milli Takımı’nın yıldızı Nacer Chadli için nabız yokluyor.

Fener'e Cezayirli santrafor: Benfica ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı sonrası forvet arayışına hız veren Fenerbahçe'nin hedefindeki ismin Al-Sadd'ın Cezayirli golcüsü Baghdad Bounedjah olduğu iddia edildi.

Ndiaye & Denayer beklentisi: Galatasaray'da Jason Denayer ve Badou Ndiaye bekleyişi sürüyor. İngiltere'de bu akşam sona erecek olan transfer döneminde iki oyuncunun durumunu yakından takip eden sarı-kırmızılılar, herhangi bir gelişme olmazsa hemen devreye girecek.

Trabzonspor'a 3. İranlı: Trabzonspor Hosseini ve Amiri'den sonra uzun süredir peşinde olduğu Morteza Pouraliganji'yi renklerine bağladı. Bordo mavililer İranlı futbolcu için bonservis bedeli ödemeyecek.

Başakşehir avrupa’yı açıyor: Medipol Başakşehir bu sezonki ilk UEFA Avrupa Ligi maçına Burnley karşısında çıkıyor. Turuncu lacivertliler İngiliz ekibi önünde avantajlı skor almak istiyor.

City İranlı yıldızı kaptı: Manchester City, 2018 Dünya Kupası'nda yer alan en genç oyuncu olarak dikkatleri üzerine çeken Daniel Arzani'yi kadrosuna kattı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.