Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Seda Silme fırtınası: Dava açacağım!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Seda Silme fırtınası: Dava açacağım!
TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'da gergin anlar yaşanıyor. 23 Mart 2023 Perşembe günü yayınlanacak 344. bölümde Seda Silme, bir rakibine "Buradan çıkışta avukatımla konuşup sizi dava edeceğim" dedi. İşte detaylar...

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, haftanın dördüncü gününde de yine ilgiyle seyredilecek. Oğuzhan, Filiz, Gülşah ve Onur'un puan vereceği bölümde yarışacak isim ise Seda olarak açıklandı. Yayınlanan fragmanda ise kıyamet kopacak gibi gözüküyor. Pazartesiden bu yana adet ateş hattını andıran düellolarla gündemde yer alan yarışmada bu kez de Gülşah ile Seda karşı karşıya geldi.


 

"Psikolojiniz bozuk diye..."

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Seda'ya sert eleştiriler geldi. Özellikle Oğuzhan Aydın "İlk defa bir yemek yerken kuşku duydum. Tabak hiç hijyenik değildi" derken Gülşah ise sert tavırlar sergileyen rakibine "Bugün sizin psikolojiniz bozuk diye biz ne yapacağız?" diye sordu. Bu sözler sonrası olanlar oldu.


"Dava açacağım"

Yeni bölümde rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına yemekleri ile çıkacak olan Seda Silme, kendisine gelen yorumlara zaman zaman sinirlendi. Gülşah'ın, psikoloji üzerine söylediklerinin ardından "Buradan çıktıktan sonra avukatımla görüşeceğim. Dava açacağım" yanıtını verdi. Filiz'in eleştirilerine de İngilizce sözlerle karşılık verip sonrasında bardağı sert bir şekilde masaya vurdu. Hepsi ve daha fazlası bugün Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.