Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yurdagül, Melike, Tuğçe, Recep ve Ahmet kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yurdagül, Melike, Tuğçe, Recep ve Ahmet kimdir?
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Hünerlerini sergileyerek birincilik için kolları sıvayacak beş yarışmacı da belli oldu. Yurdagül, Melike, Tuğçe, Recep ve Ahmet 15 bin lirayla evine dönmek adına mücadele verecek. Kendileri hakkında da çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yurdagül, Melike, Tuğçe, Recep ve Ahmet kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Yurdagül, Melike, Tuğçe, Recep ve Ahmet olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Mayıs – 3 Haziran yarışmacıları Yurdagül, Melike, Tuğçe, Recep ve Ahmet kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Mayıs - 3 Haziran yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Yurdagül, Melike, Tuğçe, Recep ve Ahmet 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 30 Mayıs - 3 Haziran 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Damla

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

Zeynep Billur Uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yurdagül kimdir?

Bu haftanın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olması beklenen Yurdagül Demir daha önce ulusal bir kanalda koordinatörlük yapıyordu. Küçük yaşta evlendiğini, kadınlığından ve kadın olmaktan nefret ettiğini ğını ve şiddet gördüğünü anlattı. 'Ya evlenecektim ya gidecektim ya da ölecektim' diyen güzel yarışmacı, babasının kendisini 'minnet borcu' olarak evlendirdiğini söyledi. Çocukluk, genç kızlık ve kadınlık yaşamadığını dile getirdi. Bu anlar herkesi hüzünlendirdi. Temizlik ve çamaşır suyu takıntısı var. Çatal, bıçak ve kaşığı kendi evinden getirerek herkesi şaşırttı. Instagram hesabı @demir_yrdgl'dür.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Recep kimdir?

Bu haftanın ilgi çekici yarışmacılarından biri olan Recep Uçar 35 yaşında. Aslen Kastamonulu. Mağaza vitrinlerinde dizayn ve tasarım yapıyor. Daha önce birçok yarışmada adını duyurmayı başaran Uçar, oyunculuk alanında da ilerlemek istiyor. Ayrıca Yemekteyiz'de de fırtınalar estirmeyi başarmıştı. Sivri dilli yorumları, renkli tepkileri ve rakiplerine hakkı neyse o puanları vermesiyle adından söz ettirdi. Eğlenceli kişiliği ile yıllardır programlarda yer alıyor. Ayrıca binlerce kişi tarafından takip edilen bir hesaba da sahip. Ünü nedeniyle çok sayıda sosyal medya kullanıcısı kendisini takip ediyor. Instagram hesabı @recep_ucar'dır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuğçe Doğruel kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Tuğçe Doğruel 28 yaşında. Babası Erzurumlu, annesi Bursalı. Kendisi de doğma büyüme İstanbullu. Oyunculuk yapıyor ancak son görevi muhabirlikti. Maske üzerine özel tasarım ürünleri yaparak satıyor. Ayrıca komik videolar çektiği bir hesabı var. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alıp birkaç dizide boy gösterdi. Tiyatroda sahneye çıktı. Hayvanları çok seviyor ve hayali bir barınak açmak. Bunun yanında oyunculuk alanında ilerlemek. Uykuyu sevmeyen, bu esnada geçen süreyi ölü dakikalar olarak gören Tuğçe, temizlik takıntılı. Karşısındakini de kendisi gibi gören ve kalp güzelliğien önem veren bir yapısı var. Instagram hesabı @bentutuuu'dır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melike kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Melike Alkan 20 yaşında. Aslen Kütahyalı. Aşçılık yapıyor. Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alıyor. 2. sınıf öğrencisi. Etaly'de çalışıyor. @mutfakart_ adını verdiği sayfasından internet üzerinde satış gerçekleştiriyor. Instagram adresi @melikealkan__'dır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ahmet kimdir?

Recep Uçar ile girdiği tartışma ve yaptığı kebapla fragmanda yer aldı. Kendisi hakkındaki bilgiler haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.